Ny bestyrelse på SOSU MV

Conny Jensen (S) er valgt til at overtage formandsposten på Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland fra Finn Stengel Petersen, som takker af efter 15 år i front for skolens bestyrelse.

Jytte Østerby Dideriksen (S), Holstebro er valgt som næstformand, og derudover tæller den nyvalgte bestyrelse Anne Marie Søe Nørgaard (V), Herning Byråd, Susanne Andersen, FOA Herning, elevrepræsentanter Nikolaj Mick Skovmose, Holstebro og Bianca Bitic, Herning samt medarbejderrepræsentanterne Louise Schack Hausted, Herning og Lone Thornild, Holstebro.

Den nyvalgte bestyrelse tiltræder 1. maj 2022.

- Som nyvalgt bestyrelse glæder vi os meget til at komme i gang med arbejdet. Vi ser frem til samarbejdet med alle vores kommuner og regionen om den store opgave, det er at øge interessen for vores uddannelser og dermed forhåbentlig tiltrække flere ansøgere til området, udtaler Conny Jensen.

Hun fortæller, at arbejdet med at følge strategien for 2022 fortsætter i det spor, som allerede er lagt, og at man dernæst begynder at kigge på nye målsætninger for de kommende år.

Men først for venter den vigtige opgave med at finde en ny direktør til skolen.

Inge Dolmer indsættes som konstitueret direktør

Mads Schmidt Haagensen stoppede som direktør med udgangen af marts, da han har fået nyt arbejde. Uddannelseschef Inge Dolmer er tiltrådt som konstitueret direktør, og bestyrelsen håber at kunne ansætte en ny direktør sidst på sommeren.

- Vores to skoler i Herning og Holstebro er hele tiden i udvikling, og jeg går aktivt ind i arbejdet med at drive vores mange tiltag og aktiviteter videre i perioden, mens bestyrelsen får tid til at ansætte en ny direktør, fortæller Inge Dolmer, som har været uddannelseschef på skolen siden efteråret 2019.

Inge Dolmer er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har tidligere været uddannelseschef på social- og sundhedsskolen i Aarhus samt Aarhus Tech, så hun har et solidt afsæt til at stå i spidsen for skolens arbejde med at tiltrække elever samt uddanne medarbejdere til social- og sundhedssektoren og det pædagogiske område i hele Midt- og Vestjylland.