Foredrag om konflikthåndtering m/ psykolog Bo Hejlskov Elvén

OPDATERING: NY LOKATION

Grundet stor interesse er foredraget flyttet til en ny lokation, som kan rumme flere mennesker. 

Foredraget finder sted i Festsalen på Herning HG & VUC, Brorsonsvej 2, 7400 Herning - lige over for SOSU Skolen

_______________________________________________________________________

Social & SundhedsSkolen, Herning inviterer elever, ansatte og samarbejdspartnere til foredrag med psykolog Bo Hejlskov Elvén den 8. oktober 2019 klokken 12.30-16.00.

Konflikthåndtering: "Mennesker, der kan opføre sig ordentlig, gør det!"
- Håndtering af adfærdsproblemer på børneområdet, ældreområdet og i psykiatrien.

  

Foredraget finder sted tirsdag den 8. oktober 2019 klokken 12.30-16.00 

Grundet stor interesse er foredraget flyttet fra SOSU-skolen til Festsalen på Herning HF & VUC, Brorsonsvej 2. 7400 Herning - lige over for SOSU Skolen

Foredraget er gratis, og skolen håber at se elever, ansatte og samarbejdspartnere, herunder praktikansvarlige fra kommunerne, institutionsledere og praktikvejledere, som ønsker at blive inspireret i deres videre arbejde med konflikthåndtering. 

Bo Hejlskov Elvén er kendt som en ”levende” foredragsholder, der har noget på hjertet og for sin tilgang til håndtering af problemskabende adfærd i forhold til forskellige målgrupper. Hans foredrag er aktuel for alle der har berøring med institutioner såvel for børn og unge som for ældre borgere.

* Bo Hejlskov Elvén er en meget populær foredragsholder. Hvis der er mange tilmeldte, kan foredraget blive flyttet til et andet og større sted i Herning-området end på Social & SundhedsSkolen, Herning. Du skal derfor være opmærksom på skolens hjemmeside i dagene op til temadagen. Grundet stor interesse er foredraget er flyttet fra SOSU Skolen til Herning HF & VUC, Brorsonsvej 2, 7400 Herning

Læs mere om Bo Hejlskov Elvén her

 

Tilmelding her:

Tilmeldingsfristen var den 24. september 2019, og det er derfor ikke længere muligt at tilmelde sig foredraget.