Skills - Erhvervsuddannelsernes Dag 2017

07.09.17

Agroskolen, Herningsholm Erhvervsskole og Social & SundhedsSkolen, Herning samarbejder hvert år om at give skoleelever fra 8. klasserne i Ikast-Brande og Herning Kommuner en sjov og anderledes introduktion til de lokale erhvervsuddannelser. 

Det sker ved Skills - Erhvervsuddannelsernes Dag, som netop har fundet sted torsdag den 7. september 2017.

udover en rundtur til de lokale erhvervsuddannelser har folkeskoleeleverne mulighed for at overvære finalerne i Skole Skills-konkurrencen. I år vandt Kibæk Skole, og Hammerum Skole sluttede på en flot 2. plads. Det betyder, at begge skoler går videre til den endelige finale ved DM i Skills til januar 2018.

Se billeder fra dagen på facebook

På dagen er eleverne inviteret på en rejse rundt til de mange forskellige uddannelser. Undervejs er det muligt at: 

 • se, høre om og prøve kræfter med mange forskellige erhvervsuddannelser fra de tre lokale erhvervsskoler
 • møde erhvervsskoleelever og erhvervsskolelærere, som kan vise og fortælle om, hvordan hverdagen ser ud på en erhvervsuddannelse
 • heppe til finalen i SkoleSkills, hvor de lokale vindere fra skolerne i Ikast-Brande Kommune og Herning Kommune dyster i faglige discipliner fra erhvervsuddannelserne om den flotte vandrepokal og en plads til danmarksmesterskabet for skoleelever
 • se erhvervsskoleelever, som dyster om blive områdets dygtigste og måske senere hen danmarksmester inden for deres fag
 • få information om erhvervsuddannelserne og EUX
 • snakke med vejledere, der kan fortælle alt om erhvervsuddannelserne, spændende jobs og mulighederne for videre uddannelse med en erhvervsuddannelse    Accepter marketing-cookies for at se indhold.
    
    Accepter marketing-cookies for at se indhold.