Vil du også gøre indtryk og sætte aftryk?

Bliv vores kollega på SOSU MV

Dig og dine kolleger
Som medarbejder på skolen bidrager du til at skabe et godt samarbejde og en lærerig hverdag for skolens elever og dine kolleger. Du er med til at skabe kontinuitet og sammenhænge i hverdagen, og du medvirker til at løse forskelligartede arbejdsopgaver. 

Det er vigtigt, at du som medarbejder er motiveret for at udvikle dig både fagligt og personligt, samt at du har lyst til at påtage dig et ansvar for at få hverdagen til at fungere og dermed bidrage til et inspirerende uddannelsesmiljø.

Skolen som arbejdsplads
Vi tilbyder vores medarbejdere et inspirerende og til tider travlt arbejdsmiljø med indflydelse på og medansvar for eget arbejde samt mulighed for faglig og personlig udvikling. Hos os er der højt til loftet og plads til de gode idéer!

Send en uopfordret ansøgning
Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi gemmer uopfordrede ansøgninger i 6 måneder.
Send en uopfordret ansøgning via dette link (gælder kun uopfordrede ansøgninger. Ledige stillinger skal søges ved at klikke på navnet på den ønskede stilling længere nede på siden)

Fakta om SOSU MV
Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland uddanner social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, pædagogiske assistenter og udbyder grundforløbene hertil. Derudover har vi kursusaktivitet i form af AMU-kurser samt diverse udviklingsprojekter i samarbejde med kommuner, andre skoler og øvrige samarbejdspartnere.

Der er mere end 2.000 elever/kursister på skolerne i Herning og Holstebro i løbet af et år.

 

Brug for hjælp?

Merete Killigren
Merete Killigren
- Administrativ medarbejder
Vi gør indtryk og sætter aftryk - også på Instagram og TikTok

/sosumv