Aktuelt lige nu

FORÅR 2022: KURSUSKALENDER UDE NU
Skal 2022 være året, hvor du udvider dine kompetencer og fordyber dig i dit fagområde?

Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjyllands Efter- og videreuddannelsesafdeling har netop udbudt forårets kurser og efteruddannelsestilbud. 

Hent kalenderoversigten for foråret 2022 her og se, om du skal med på et kursus!

 

NY PLATFORM ERSTATTER EFTERUDDANNELSE.DK
Fra 15. juni 2021 skal virksomheder og kursister benytte en ny platform til tilmelding af kurser osv. www.voksenuddannelse.dk erstatter www.efterUddannelse.dk den 15. juni 2021. Som virksomhed og som kursist skal man derfor fremadrettet søge og tilmelde sig til kurser og ansøge om VEU godtgørelse via den nye portal.

Gå til voksenuddannelse.dk


 
KOMPETENCEUDVIKLING FOR FGU-UNDERVISERE: Uddannelsesforløb for undervisere på FGU giver værktøjer og redskaber til håndtering af de udfordringer, der kan opstå i mødet med den unge, viden om at danne professionelle relationer samt kompetencer til håndtering af konflikter blandt eleverne. 

Forløbet giver underviserne kompetencer til at udvikle og justere deres pædagogiske praksisk. 

Kompetenceforløbet kan afholdes som en blanding af undervisning og aktionslæring, hvor der arbejdes med slpitopgaver i praksisk. Uddannelserne kan tilpasses flere medarbejdergrupper, og der kan være fokus på det tværfaglige eller det specialiserede - eller en kombination. 

Der er mulighed for at lave kompetenceforløbet som kursusforløb (IDV) tilpasset den enkelte skole eller som et AMU-forløb. 

Se mere i folderen om kompetenceudvikling for FGU-undervisere

Vil du høre mere: Kontakt skolen på 3016 9037 og spørg efter administrativ medarbejder, Pia Merete Hansen

 

  

Spørgsmål?