Festlig afskedsreception for Britta Raaballe

Efter 28 år som direktør på Social & SundhedsSkolen, Herning har Britta Raaballe valgt at gå på efterløn med udgangen af januar 2019. 

Britta Raaballe har ført skolen fra amtslig uddannelsesinstitution til selvejende statslig institution og har i årene været med til at udvikle undervisning og pædagogik, arbejdet med store uddannelsesreformer, om- og tilbygninger af skolens bygninger samt oplevet masser af glade stunder med elever og medarbejdere.

Festlig afskedsreception
Tirsdag den 22. januar 2019 blev Britta Raaballes farvel til skolen markeret med en afskedsreception for samarbejdspartnere, kolleger, familie og venner af huset. Her blev den afgående direktørs mange år i spidsen for social- og sundhedsuddannelserne og den pædagogiske assistentuddannelse italesat og markeret med taler fra blandt andet skolens bestyrelsesformand, Finn Stengel Petersen og den nye direktør, Mads Schmidt Haagensen samt kolleger fra landets øvrige social- og sundhedsskoler. 

- Vi håber, at du vil følge med fremover, og vi vil gøre vores for at din røde tråd følger med ind i fremtiden, lovede Mads Schmidt Haagensen, som nu overtager direktørrollen efter Britta Raaballe,

Herudover blev Britta Raaballe rost for sin store passion og ihærdighed for altid at have skolens uddannelser og elevers bedste for øje. 

- Du mener ikke "kun", at eliten skal uddannes og dannes. Nej, vores skoleelever skal også dannes, og du har altid villet vores elever det godt, sagde bestyrelsesformand, Finn Stengel Petersen. 

Og ikke kun skolens elever og medarbejdere har nydt godt af Britta Raaballes engagement og arbejdsomhed: 

- Jeg vil gerne fremhæve din indsigt, din viden og din erfaring. Du formår at være kritisk på den gode måde. Og i direktørkredsen i Danske SOSU Skoler er du en vellidt kollega, der altid bringer glæde til møderne, roste formand for Danske SOSU Skoler, Jeppe Rosengård Poulsen. 

- Alle os, der er kommet til i direktørkredsen har følt os velkommen, og det har du medvirket til. Du er samarbejdsorienteret og hjælpsom. Plejer er vist ikke en del af dit ordforråd, og du udfordrer gerne både ministerier, staten og kommunerne. Jeg har lært at være mindre frygtløs af at kende dig, konkluderede direktør på Randers Social- og Sundhedsskole. Maria Dyhrberg Rasmussen. 

Mads Schmidt Haagensen overtager direktørrollen på Social & SundhedsSkolen, Herning efter Britta Raaballe